Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích

TEPLICE/NA STÍNADLECH - Podívejte se na hodnocení trenéra Petra Rady utkání v Teplicích, které skončilo 1:1.
„Jsem samozřejmě zklamaný, protože jsme měli k vítězství blíž. Myslím si, že jsme odehráli kvalitní utkání, nepustili jsme domácí do žádné větší šance. Bohužel, v závěru jsme nezvládli situaci, která pro nás byla úplně banální, mohli jsme ji řešit odkopem, prostě ne ztrátou,“ hodnotil Petr Rada průběh utkání v Teplicích.

„Byly tam i díky tomu těžšímu terénu některé chyby, celkově jsme ale se hrou spokojen. Měli jsme ze zápasu obavy, Teplice jsou na tom ještě hůř než my, ale byly posíleny bodem z Jablonce. Jeli jsme sem nejen bránit body z Brna ale po Liberci jsme si více věřili. Některé akce z naší strany byl slušné, jedna chyba nás připravila o výhru. Myslím si, že jsme v tu chvíli měli zápas pod kontrolou a měli jsme několik situací, které byly dobře řešené,“ našel trenér Slavie na zápasu pozitivní i negativní stránky.

„Vítězství by pro nás bylo velmi cenné, bohužel máme jenom bod, budeme se muset soustředit na zápas s Duklou,“ připomenul Rada na závěr následující utkání, které Slavii čeká už v sobotu.

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články