ONLINE: Slavia hraje o důležité body se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje o důležité body se Slováckem

Slávisté v rámci 24. kola Gambrinus ligy hrají od 18 hodin v Synot Tip Areně v Edenu se Slováckem.
A mají svému soupeři z Moravy co oplácet. Na podzim totiž prohráli sešívaní v Uherském Hradišti 0:3. Na poslední chvíli tehdy nemohli do utkání zasáhnout Ondra Petrák a Martin Latka. 

Martin Latka hraje už v Německu, ale změnu na postu stopera musel trenér Rada přesto udělat. Milan Bortel se do základní jedenáctky po viróze sice vrátil, ale zdravotní problémy tentokrát do hry nepustily Martina Dobrotku. Bortela tedy doplnil opět David Hubáček.

Sestava Slavie: Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Hubáček, Čonka - Gecov, Petrák - Vošahlík, Kisel, Skácel - Škoda.

Lavička náhradníků: Rakovan - Dostál, Juhar, Fenin, Zmrhal, Mičola, Škutka.

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články