Petrouš v nominaci trenér měsíce, Mičola v kategorii hráč měsíce | SK Slavia Praha
Více

Petrouš v nominaci trenér měsíce, Mičola v kategorii hráč měsíce

Trenér Slavie Michal Petrouš je v nominaci ankety Trenér měsíce května.
Slávistický kouč Michal Petrouš je v nominaci spolu s trenéry Lubošem Kozlem (Dukla Praha) a Jaroslavem Šilhavým (Slovan Liberec).

Trojlístek trenérů vybrala pětičlenná expertní skupina. O vítězi rozhodnou fotbaloví fanoušci, hlasování probíhá na www.hracatrenermesice.cz

Hlasovat mohou do čtvrtka 30. května.

Michal Petrouš převzal A-tým společně s Ivem Knoflíčekm 30. dubna a od té doby Slavia válí. Jablonci nadělila pětibrankový příděl, na půdě vedoucího celku tabulky Plzně vybojovala v deseti výhru 1:0 a v posledních dvou domácích zápasech porazila Budějovice i Hradec shodně 3:0.

V anketě, kterou pořádá Ligová fotbalová asociace, soutěží také další slávista Tomáš Mičola. Slávistického záložníka mohou fanoušci zvolit Hráčem měsíce května. Soupeři mu jsou Néstor Albiach Roger (Dukla Praha) a Michael Rabušic (Slovan Liberec). Rozhodla o tom odborná komise, která vyhodnotila čtyři odehraná květnová kola.

Tomáš Mičola si připsal dvě branky v utkání s Jabloncem a hattrickem rozhodl o výhře nad Českými Budějovicemi. Do zápasu s Hradcem bohužel zasáhnout nemohl kvůli odražené patě.

Hlasování o Hráče měsíce května probíhá na www.hracatrenermesice.cz

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články