V pátek 12. července v Edenu generálka s Mostem | SK Slavia Praha
Více

V pátek 12. července v Edenu generálka s Mostem

EDEN - Poslední přípravný zápas před startem nové sezony sehrají fotbalisté Slavie v pátek 12. července na stadionu v Edenu.
Soupeřem bude FK Baník Most. Výkop je v 17 hodin.

Na utkání platí slávistické permanentní vstupenky na novou sezonu (sezona 2013/2014, tříleté permanentky 2011/12 - 2013/14 a pětileté permanentky). Otevřena bude hlavní tribuna a vchod číslo 1. Brány stadionu se otevřou v 16:30 hodin.

Pro ostatní fanoušky platí jednotné vstupné 50 korun. Vzhledem k tomu, že je otevřena pouze hlavní tribuna, jsou permanentky i jednorázové vstupenky na tento zápas bez nároku na místo.

Prodej permanentek před i po zápase s Mostem

V den generálky s Mostem – v pátek 12. července bude mít předprodej vstupenek u vstupu číslo 4 (pokladny u železniční trati) otevřeno od 13 do 20 hodin. Fanoušci tak mohou využít této doby k nákupu permanentky.

Vstupenky na zápas s Mostem

Jednorázové vstupenky na zápas s Mostem se začnou prodávat v 16 hodin u pokladen u vstupu číslo 4 (u železniční trati). 

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články