ONLINE: Sešívaní hrají generálku proti Mostu, na 2:0 zvyšoval nováček Štěpán | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají generálku proti Mostu, na 2:0 zvyšoval nováček Štěpán

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Od 17 hodin hraje Slavia v Edenu generálku proti Mostu. Už za týden v pátek přivítají svěřenci trenéra Petrouše doma v rámci 1. kola Gambrinus ligy Baník Ostrava.
Sestava Slavie už má pravděpodobně podobu, která se nebude příliš lišit od té ligové. V brance je Kamil Čontofalský, na stoperu však tentokrát vedle Milana Bortela hraje Ondra Petrák. Na lavičce už bude připravena zasáhnout do hry čerstvá posila Slavie záložník Vojtěch Štěpán.

Záloha má tradiční složení Gecov - Mičola, Kisel, Zmrhal, Juhar. V útoku operuje Milan Škoda. 

Sestava Slavie proti Mostu: Čontofalský - Nitrianský, Petrák, Bortel, Čonka - Kisel, Gecov, Zmrhal - Mičola, Škoda, Juhar.

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

Hráči na hostování: Čisté konto Vágnera i gól Prebsla

3. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech. Filip Slavata vychytal třetí čisté konto v řadě.

Další články