Majitel stadionu v Edenu k výpadku světla během zápasu s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Majitel stadionu v Edenu k výpadku světla během zápasu s Baníkem

EDEN - Během pátečního zápasu Slavie s Baníkem Ostrava došlo k výpadku světla. Stadion v Edenu se ponořil do tmy zhruba v 69. minutě, výpadek světla trval přibližně třináct minut.

Zveřejňujeme stanovisko majitele stadionu k této záležitosti:


„Podle prvních poznatků se jeví, že příčinou výpadku byla porucha na UPS, ale definitivní potvrzení budeme mít až po komplexní prohlídce celého systému,“ komentuje důvod výpadku majitel arény Václav Slavíček.

Podle něj by mělo být do budoucna takové situaci zamezeno, neboť ještě před plánovaným utkáním UEFA Superpoháru, který se v Edenu odehraje v termínu 30. srpna 2013, dojde k rekonstrukci systému osvětlení v aréně. Rekonstrukcí se nejen posílí intenzita osvětlení, ale dojde také k testování celého systému, které má zamezit tomu, aby se podobná situace opakovala.

„Omlouváme se hráčům i fanouškům a po dohodě s SK Slavia Praha navrhneme způsob, jak budeme fanouškům přerušení utkání kompenzovat,“ doplnila obchodní ředitelka E Side Lucie Brabcová

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články