ONLINE: Přijde první výhra sezony proti Olomouci? | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Přijde první výhra sezony proti Olomouci?

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Slavia hostí ve třetím kole Gambrinus ligy Sigmu Olomouc a půjde o souboj týmů, kterým vstup do ročníku nevyšel. Sešívaní mají po dvou zápasech bod, Hanáci jsou momentálně bez bodu na poslední příčce.
Trenér Michal Petrouš udělal oproti utkání v Liberci jednu změnu, na pravé straně zálohy se v základní sestavě objeví Štěpán Koreš. Tomáše Mičolu, který nastupoval v základu proti Ostravě i Liberci, trápí lehčí zdravotní problémy. V brance se poprvé představí domácím fanouškům v Edenu Radek Černý.

Slavia nastoupí v této sestavě: Černý - Nitrianský, Bortel, Petrák, Čonka - Gecov, Zmrhal - Koreš, Kisel, Juhar - Fenin.
Náhradníci: Rakovan, Kolařík, Štěpán, Škutka, Hurka, Škoda, Dostál.

Online reportáž sledujte v rámci slavia.cz zde

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články