Pokuta za zápas s Teplicemi jeden milion korun | SK Slavia Praha
Více

Pokuta za zápas s Teplicemi jeden milion korun

PRAHA/EDEN – Nedůstojné utkání s Teplicemi bude mít pro hráče a realizační tým finanční následky.

„Za ostudný výkon jsme se rozhodli udělit penalizaci ve výši jednoho milionu korun pro celé A-mužstvo, realizační tým včetně sportovního vedení. Pokud mužstvo nevyhraje tři následující zápasy se Znojmem, s Chomutovem a s Jihlavou, budou následovat další finanční postihy. Za každý nevyhraný zápas bude mužstvu udělena pokuta půl milionu korun,“ uvedl generální ředitel Slavie Jaromír Šeterle.

Postihy za utkání s Teplicemi byly hráčům a realizačnímu týmu oznámeny ve čtvrtek ráno před tréninkem.

„Došli jsme k rozhodnutí, že práce ze strany hráčů nebyla provedena patřičným způsobem a že za to musí nést finanční důsledky. Představenstvo společnosti se rozhodlo udělit celému týmu včetně realizačního týmu a sportovního vedení jednorázovou finanční pokutu ve výši jeden milion korun. A aby to nebyl jen výkřik zpět k tomu, co už se odehrálo, a aby byla dostatečná výstraha i do dalšího období, má mužstvo podmínečnou pokutu půl milionu korun za každý ze tří následujících zápasů, které nás čekají do reprezentační pauzy, to znamená utkání se Znojmem, v poháru s Chomutovem a ligové utkání s Jihlavou. Půl milionu korun za každý zápas, pokud tento zápas mužstvo nevyhraje,“ upřesnil opatření ve čtvrtek dopoledne generální ředitel klubu Jaromír Šeterle.

„Nepřikročili jsme k žádným hysterickým krokům, stavíme se k tomu racionálně. Samozřejmě jednou věcí je finanční stránka, následovat budou ale i další. Všichni hráči podepsali prohlášení, které zveřejníme na našich informačních kanálech. Mužstvo bude také průběžně doplňováno o další hráče, o posily tak, aby byl tým kvalitnější,“ přiblížil Jaromír Šeterle další kroky vedení Slavie.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články