Soutěžte o vstupenky na derby a knížku o Pepim Bicanovi | SK Slavia Praha
Více

Soutěžte o vstupenky na derby a knížku o Pepim Bicanovi

EDEN – Na zápase s Mladou Boleslaví připravila Slavia tradiční SMS soutěž pro fanoušky. Pošlete v průběhu prvního poločasu SMS a vstupenky na derby se Spartou a knížka o Pepim Bicanovi mohou být vaše!
V prvním poločase se můžete přihlásit do tradiční soutěže v kopání penalt. Po celých 45 minut první půle můžete posílat přihlašovací SMS, ve které stačí uvést pouze označení SKS a vaše jméno a přímení.

Tvar:
SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI, příklad: SKS mezera JAN mezera NOVAK. SMS posílejte na telefonní číslo 900 11 07. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Pokud se do soutěže dostanete, přijde vám na váš mobil potvrzovací SMS zpráva. S tou se dostavte na začátku poločasové přestávky k bráně u Tribuny Sever, kde si vás vyzvedne moderátor.

Vítěz penaltového rozstřelu získá dvě vstupenky na derby se Spartou (28. září ve 20:15) hodin a knížku o Pepim Bicanovi.

Soutěž o předplatné časopisu Maxim

Ve druhém poločase soutěžíme o celoroční předplatné časopisu Maxim. Přihlašování probíhá stejným způsobem, jako v případě první soutěže, to znamená pomocí SMS ve tvaru SKS mezera JMENO mezera PRIJMENI na číslo 900 11 07. Vítězi předplatného časopisu Maxim přijde potvrzovací SMS s dalšími instrukcemi.

Přejeme hodně štěstí!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články