Ve středu 3. kolo domácího poháru s 1. HFK Olomouc | SK Slavia Praha
Více

Ve středu 3. kolo domácího poháru s 1. HFK Olomouc

EDEN – Ve středu 18. září čeká fotbalisty Slavie 3. kolo Poháru České pošty, v rámci kterého zavítají na hřiště 1. HFK Olomouc. Výkop zápasu je v 16:30 hodin.
„Po sobotní ligové porážce je před námi domácí pohár, není to pro nás jednoduchá situace. Věřím, že si každý uvědomuje, jak je pro nás domácí pohár důležitý, a že každý podá maximální a koncentrovaný výkon,“ uvedl trenér Juraj Šimurka.

„V pondělí jsme byli rozděleni na dvě skupiny. Hráči, kteří měli v nohách zápas, absolvovali regenerační trénink. Druhá část týmu měla herní trénink zaměřený na zakončení. Dnes nás čeká tradiční předzápasový trénink a ve středu ráno vyrážíme do Olomouce,“ popsal plán A-mužstva Juraj Šimurka.

Co se týká složení brankářské dvojice, řeší trenérské duo Juraj Šimurka a Ivo Knoflíček nelehkou situaci, neboť má momentálně k dispozici jenom Mateje Rakovana. „Kamil Čontofalský je stále zraněný a Karel Hrubeš hrát nemůže kvůli červené kartě ze zápasu s Boleslaví. S otazníkem je start Radka Černého, který má problémy s tříslem, takže se u něj rozhodne na poslední chvíli. Kdyby s námi nejel, povoláme Lukáše Soukupa z U19,“ vysvětlil
Juraj Šimurka s tím, že druhý gólman juniorky Josef Řehák si plní školní povinnosti.

Do Olomouce neodcestují kvůli zdravotním problémům Ondra Petrák (sval), Vojtěch Štěpán (kotník) a Milan Nitrianský (podkolenní šlacha).

Ve druhém kole domácího poháru slávisté porazili Chomutov 7:0. Do střelecké listiny se zapsali Milan Bortel, Karol Kisel, Štěpán Koreš a po dvou gólech přidali Dávid Škutka a Martin Hurka. 

Informace pro fanoušky cestující na utkání


Stadion v Olomouci - Holici (Staškova 28) se pro fanoušky otevírá v 15 hodin včetně pokladny u sektoru hostů. U stadionu je možnost parkování. Cena vstupenky na utkání je jednotná 40 korun (pro osoby starší 15 let).

Podle informací, které nám klub zaslal, budou u vchodu na stadion probíhat bezpečnostní prohlídky dle návštěvního řádu, na stadionu je rovněž zakázáno používat jakoukoliv pyrotechniku. 




Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články