Slávisté ročníku 2005 ovládli Memoriál Františka Veselého | SK Slavia Praha
Více

Slávisté ročníku 2005 ovládli Memoriál Františka Veselého

BÍLINA/PRAHA – V úterý a ve středu 24. a 25. září se slávisté ročníku 2005 představili na Memoriálu Františka Veselého v severočeské Bílině. Sešívaní dokázali celý turnaj vyhrát, když porazili i obhájce loňského vítězství Spartu.
Turnaj se hrál systémem každý s každým, malí slávisté se tak postupně utkali s Juniorem Teplice, Pardubicemi, domácí Bílinou, Chrudimí, Ústím nad Labem a v rozhodujícím zápase i s pražskou Spartou, obhájcem loňského prvenství.

Sešívaní procházeli turnajem suverénně, největší drama prvního dne turnaje ale přinesl právě jejich zápas s Teplicemi, ve kterém se soupeři podařilo v posledních minutách vyrovnat na 3:3. Rozhodujícím zápasem celého turnaje pak bylo pražské derby Slavie a Sparty, ve kterém se letenští ujali vedení, slávisté ale ohromným úsilím, bojovností a fotbalovým umem utkání otočili a vezou si domů obří pohár pro vítěze Memoriálu. Ten jim předal bývalý hráč Slavie František Veselý nejmladší.

Prvenství je o to cennější, že turnaj byl vypsán pro hráče ročníku 2004, tedy o rok starší, než bylo mužstvo Slavie.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články