Slávistky nastřílely sedm branek | SK Slavia Praha
Více

Slávistky nastřílely sedm branek

Výsledek 0:7 zaznamenaly ženy na hřišti Pardubic. Dvakrát se prosadila Svitková a Benýrová.
Na zápas dorazil věrný slávista se svým sešívaným trabantem. Děvčata toho využila a nechala se zvěčnit. V samotném zápase měly slávistky převahu a zaslouženě vyhrály, více se střelecky začaly prosazovat ve druhém poločase. Podrobná reportáž ze zápasu tentokrát není k dispozici.

"Utkání jsme zvládli velmi dobře. V prvním poločase jsme z vytvořených šancí vstřelili jen dva góly a po přestávce, kdy jsme si některé věci museli vysvětlit, to bylo dle našich přestav. Dali jsme pět branek s domácí tým jsme doslova rozebrali. S druhým dějstvím jsme tedy více spokojeni. Před derby je to dobrý psychologický moment," zhodnotil utkání trenér Anton Mišovec pro zfotbal.cz.

Pardubice - Slavia 0:7 (0:2)
Slavia: Taušová - Tomášková, Odehnalová, Pincová, Malinová - Divišová (83. Brázdová), Cahynová, Pěničková (70. Necidová), Benýrová - Kožárová, Svitková (60. Bartovičová)
Branky: 19. a 36. Svitková, 55. a 59. Benýrová, 48. Pincová, 76. Cahynová, 82. Kožárová

Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články