Na zápas s Varnsdorfem permanentkáři vstup zdarma | SK Slavia Praha
Více

Na zápas s Varnsdorfem permanentkáři vstup zdarma

EDEN – Odvetné utkání 4. kola Poháru České pošty s Varnsdorfem se v Edenu bude hrát už v úterý 29. října. Výkop zápasu je v 18 hodin.
Slavia zažádala o změnu termínu před více než čtrnácti dny s ohledem na rozložení zápasového programu A-týmu. Definitivní souhlas s potvrzením žádané změny termínu obdržela Slavia od Oddělení profesionálního fotbalu FAČR a od FK Varnsdorf ve čtvrtek odpoledne.

Všichni permanentkáři mají na zápas vstup zdarma po předložení permanentní vstupenky. Na utkání bude otevřena hlavní (západní) tribuna a Tribuna Sever. Jednotné vstupné na zápas je 90 korun. Na jednorázovou vstupenku lze uplatnit tradiční slevy (důchodci, studenti, členové Odboru přátel a Fanklubu, osoby ZTP/TP). Stadion se otevírá hodinu před začátkem zápasu.

Vstupenky je možné zakoupit na pokladnách v Edenu i přes internet
v síti Ticketportal zde.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články