ONLINE: Poslední venkovní zápas podzimu. Slavia bojuje na Slovácku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Poslední venkovní zápas podzimu. Slavia bojuje na Slovácku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Slavii čeká poslední venkovní zápas podzimu, a to na neoblíbené půdě Slovácka. Z Uherského Hradiště si sešívaní tradičně body nevozí, povede se jim přelstít tuto statistiku? Sledujte od 19 hodin v online reportáži!
Trenéru Koubkovi chybí po reprezentační pauze hned několik členů základní sestavy. Kvůli zraněním nemohou do zápasu naskočit Martin Dobrotka a Tomáš Mičola, mimo hru jsou také Milan Bortel a Martin Fenin.

V základní sestavě dostal po delší době šanci Štěpán Koreš, na pravém křídle bude operovat talent Václav Prošek. Martina Dobrotku ve stoperské dvojici s Milanem Škodou dnes opět nahradil Ondřej Petrák.

Pikantní souboj čeká Maria Ličku, který v týmu Slovácka působil v sezona 2005/2006. Poté odešel do anglického Southamptonu.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Dostál, Škoda, Petrák, Neves - Gecov, Lička - Prošek, Koreš, Nitrianský - Juhar.

Náhradníci: Černý - Kolařík, Zmrhal, Kisel, Čonka, Bazal, Škutka.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články