Tipsport liga pokračuje duelem s Táborskem | SK Slavia Praha
Více

Tipsport liga pokračuje duelem s Táborskem

PRAHA/EDEN – Zimní Tipsport liga pokračuje pro Slavii pátečním zápasem s jihočeským Táborskem. Utkání, do kterého nastoupí juniorka posílená o vybrané hráče Slavie U19, začíná na UMT v Edenu ve 13 hodin.
Zápas odehraje Slavia na hřišti s umělou trávou v tréninkovém areálu v Edenu (vstup buď od Synot Tip Areny kolem ZŠ Vladivostocká nebo od plaveckého stadionu kolem hotelu Slavia). Vstupné na utkání je 50 Kč, zlevněné vstupné (studenti a důchodci) je 20 Kč. Děti mají vstup zdarma.

A tým Slavie odlétá v pátek ráno na kondiční soustředění na Tenerife. Do zápasu Tipsport ligy proti Táborsku tak nastoupí slávistická juniorka doplněna o vybrané hráče A dorostu. Stejně jako ve středeční utkání proti Dukle povede Slavii trenér juniorky Daniel Šmejkal.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

7. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Další články