Bazal na hostování na Žižkov, Hurka do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

Bazal na hostování na Žižkov, Hurka do Budějovic

PRAHA/EDEN – Josef Bazal bude na jaře hostovat v druholigové Viktorii Žižkov, Martin Hurka zase v jihočeském Dynamu České Budějovice.
Slavia s Josefem Bazal zároveň prodloužila smlouvu do 30. června 2017. Na Žižkov odchází mladý záložník na půlroční hostování bez opce. Viktoria je osmá ve Fotbalové národní lize.

Na Žižkově byli během zimní přestávky na testech také záložníci
Martin Hurka a Viktor Šimeček, ani jeden z nich ale v druholigovém celku na jaře působit nebude.

Martin Hurka už trénuje s týmem Českých Budějovic, kde bude slávistický odchovanec na jaře hostovat. České Budějovice jsou v současnosti na 5. místě druholigové tabulky.

Viktor Šimeček by měl jaře patřit do slávistické juniorky, ale největší porci zápasů pravděpodobně odehraje v třetiligové Admiře. „Je důležité, aby Viktor hrál. Bude trénovat kombinovaně s juniorkou a Admirou. Chtěli bychom, aby hrál více třetí než juniorskou ligu,“ uvedl sportovní ředitel.

Na hostování do slovenské Myjavy odchází z juniorky defenzivní záložník Denis Duga. „Kdyby hrál v jeho věku slovenskou ligu, tak by nám to mohlo pomoci a mohl by se ukázat. Může mu to jen prospět,“ objasnil situaci kolem Dugy Karol Kisel.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články