Magazín Poločas: Rozloučení s Miroslavem Ondříčkem | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Rozloučení s Miroslavem Ondříčkem

PRAHA - Ani u příležitosti vršovického derby nemůže chybět tradiční zápasový magazín Poločas a ten patří rozloučení s velkým slávistou Miroslavem Ondříčkem. Před utkáním se můžete prostřednictvím kondolenční knihy rozloučit i vy.
Všichni sešívaní by si asi přáli, aby se dvanácté číslo magazínu neslo v duchu dobráckého pošťuchování s vršovickým rivalem. Jeho obsah je ale tentokrát mnohem smutnější. 29. března 2015 zemřel Miroslav Ondříček, světoznámý kameraman a velký slávista. Naše stránky tak patří rozloučení s touto velkou osobností světového filmu a našeho klubu.

Pokud se chcete rozloučit i vy, v sobotu od 18:00 bude v prostorách VIP recepce připravena kondolenční kniha, do které můžete přispět svými vzkazy.

V magazínu si pak můžete přečíst velký rozhovor s Martinem Berkovcem, který v minulé sezoně hostoval v dresu Bohemians a po zranění se opět vrátil do prvoligové branky. „Těším se hodně, protože ty kluky znám. Rozhodně je chci porazit, i když jsme spolu hráli. Bylo by hezké, kdyby přišel plný stadion a kdyby se nám povedlo zvítězit," říká před sobotním duelem gólman Slavie.

Nebude chybět tradiční představení soupeře i památný zápas a pohled do historie soubojů mezi Slavií a Bohemkou.

Kromě ohlédnutí za předchozími koly si pak v magazínu můžete přečíst, jak se hráčům Slavie dařilo v reprezentačních dresech, Jaromír Zmrhal a Robert Hrubý se představili za českou jednadvacítku, Simon Deli za výběr Pobřeží slonoviny, Levan Kenia v dresu Gruzie.

Trenér Martin Poustka hovoří o své U19, kterou čeká o velikonočním víkendu mezinárodní srovnání na turnaji v Německu.


Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech - ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách - za 20 Kč.



Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články