Slávisté v neděli vyzvou doma Jihlavu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v neděli vyzvou doma Jihlavu

PRAHA – Sešívaní se v neděli utkají doma v rámci 4. kola SYNOT ligy s Jihlavou. Utkání v Eden Areně začíná v 17:00.
„Od našich hráčů očekávám, aby byl na hřišti viděn velký boj. Potřebujeme získat tři body, protože máme ze tří zápasů pouhý bod, a to je hodně málo. Věřím, že si kluci uvědomují, o co jde, protože my kolem nich si to uvědomujeme. Děláme všechno pro to, abychom to utkání zvládli,“ říká trenér Slavie Dušan Uhrin.

„Jihlava je teď nahoře, protože vyhrála doma těžké utkání s Jabloncem. Musíme udělat všechno pro to, abychom vyhráli. Každý zápas je jiný,“ pokračuje slávistický kouč.

Jak to vypadá s kádrem po zdravotní stránce? „Mimo Milana Škody, který má určitě problémy s palcem, tak jsou všichni v pořádku. Samozřejmě Martin Latka má dlouhodobější zranění, ale všechno uvidíme jasně až v sobotu na předzápasovém tréninku,“ objasňuje trenér sešívaných.

Na postu levého beka se v úvodu sezony zabydlel navrátilec Tomáš Jablonský. „Hrajeme druhý zápas na domácí půdě, zatím jsme ještě nevyhráli, takže každopádně budeme chtít zvítězit. Byl bych rád, kdybychom navodili vítěznou atmosféru v týmu a následující zápasy vyhrávali,“ věří slávistický odchovanec.

„Co se týče soupeře, tak se Jihlavě vyvedl například zápas se Spartou nebo doma s Jabloncem, ale je to tým, který musíme před našimi fanoušky porazit. Je na čase, abychom před v Edenu konečně vyhráli,“ burcuje Tomáš Jablonský.

Také stoper Simon Deli věří, že se týmu podaří v neděli vyhrát. „Už bylo hodně řečeno, teď je čas to ukázat na hřišti. Vítězství v nedělním zápase je mé největší přání, abychom si konečně v úvodu sezony připsali zisk tří bodů. Já osobně věřím, že na neděli vyladíme formu a já odevzdám týmu to nejlepší, co můžu, o což se snažím pokaždé,“ hlásí před nedělním duelem s Jihlavou reprezentant Pobřeží Slonoviny Simon Deli.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články