V neděli fanzona už od rána. Přijďte do Edenu už v 10:00 | SK Slavia Praha
Více

V neděli fanzona už od rána. Přijďte do Edenu už v 10:00

PRAHA – Slávisty čeká v neděli nejslavnější zápas. 284. derby se Spartou má v EDEN ARÉNĚ výkop v 15:00, my jsme však pro fanoušky připravili bohatý program už od dopoledne.
V 10:00 totiž odstartuje fanzona v prostoru před Nákupním centrem Eden (více informací naleznete v přiloženém plánku). O celý program ve fanzoně se bude starat moderátor Martin Cihlář, kterého slávističtí fanoušci znají z hokeje nebo z loňského utkání Ligy mistryň Slavia – Barcelona.

Program bude před zápasem velmi bohatý. Na místě naleznete několik zajímavých stánků. Své zástupce bude mít slávistický fanshop, ale také fanouškovská hnutí jako Odbor přátel, Fanklub nebo Tribuna Sever. Na místě najdete i stánek k připravované knize Vzpomínky mistrů. Budete moci využít stánky Gambrinusu nebo Kofoly, další občerstvení si budete moci zakoupit na mnoha místech v Nákupním centru.

Bude pro vás připravena slávistická školička se všemi potřebnými informacemi o naší mládežnické akademii. Dále ve fanzoně najdete Fotbalpool. Nevíte, co to je? Něco mezi kulečníkem a fotbalem.

O hudební produkci se postará trojice Dekret, Smack a Tomáš Bartůněk. Na velkoplošné obrazovce se budou promítat hlavně videa připomínající památnou sezonu 1995/96. Zejména archivní video mapující mistrovskou jízdu z Olomouce stojí za to a bude k vidění těsně před velkou mistrovskou autogramiádou!

Podpisová akce začne ve 12:30 a skončí ve 13:30, kdy se otevírá stadion. Můžete se těšit na hráče jako Radek Bejbl, Luboš Kozel, Tomáš Hunal, Jiří Lerch, Pavel Novotný, Martin Hyský, Daniel Šmejkal, Jan Suchopárek a v neposlední řadě Vladimír Šmicer. Na místě se budou prodávat podpisové kartičky spolu s magazínem Poločas, ve kterém najdete plakát mistrovského týmu z roku 1996. Cena balíčku bude 30 Kč.

Po celou dobu budou probíhat soutěže o vstupenky na už vyprodané 284. derby se Spartou a o další slávistické ceny.

Vrchol předzápasového programu: Koncert Lake Malawi

Program ve fanzoně skončí ve 13:30 z jednoho prostého důvodu. Na stadionu totiž zhruba od 14 hodin bude koncertovat skupina Lake Malawi! Ta zahraje fanouškům místo dua Eddie Stoilow, kteří ze zdravotních důvodů museli koncert odříct. Přijďte tedy na pražské derby včas a přesuňte se z fanzony před 14 hodinou, aby vám neunikl tento hudební zážitek. Frontman kapely Eddie Stoilow Jan Žampa pak před začátkem utkání zazpívá státní hymnu.

Během utkání přímý přenos ve fanzoně!

Protože samotné derby je už týden dopředu vyprodané (kapacita pro utkání je 18 007 diváků), připravili jsme pro vás speciální akci! Ve spolupráci se sportovní stanicí O2 Sport jsme přichystali vysílání přímého přenosu na velkoplošné obrazovce. Příjemně strávené dopoledne ve fanzoně si tak můžete prodloužit sledováním nejslavnějšího zápasu SYNOT ligy. Fanzona skončí v 17:00 po utkání. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články