Vstupenky na utkání se Zlínem v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na utkání se Zlínem v prodeji

PRAHA - Sešívané čeká před derby ještě domácí zápas proti nováčkovi ze Zlína. Aktuálně devátý tým tabulky přivítá Slavia v Edenu v pátek 11. března od 20:15.
Vstupenky na zápas se Zlínem jsou v cenové kategorii Z1 a k dispozici budou jak v předprodeji na internetu, tak u pokladen na stadionu. Doporučujeme všem slávistům, aby maximálně využili včasného nákupu vstupenek a vyhnuli se tak frontám u pokladen před začátkem utkání.

Internetový prodej

Prodej vstupenek na internetu probíhá od pátku 4. března tradičně prostřednictvím ticketportal.cz. Na internetu je možné zakoupit vstupenku do všech otevřených sektorů včetně vstupenek na klubová sedadla Silver a Gold.

Předprodej na stadionu

Předprodej na pokladnách v Edenu bude zahájen ve středu 9. března. Pokladny u trati (u vstupu číslo 4, v ulici Pod altánem) mají následující otevírací dobu:

9. 3. středa 13:00 – 19:00
10. 3.  čtvrtek 12:00 – 18:00

Prodej vstupenek v den utkání

V den utkání (pátek 11. března) budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 a u vstupu číslo 2 od 12 hodin. V závislosti na počtu vstupenek, které byly prodány v předprodeji, mohou být vstupu číslo 2 umístěny dvě mobilní rychlopokladny. Zde bude možné zakoupit vstupenky na severní a jižní tribunu bez možnosti výběru místa.

Nezapomeňte

Slavia pro jarní část udělala několik změn. Ty se týkají také slev na vstupné, které musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu, slevu pro držitele karet Fortuna, dětskou vstupenku a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi a slevy pro vozíčkáře zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Máte obavy, že byste se hodinu a půl před výkopem v Edenu nudili? I tentokrát pro vás bude nachystána fanzóna v prostoru před stadionem, kde můžete nasát slávistickou atmosféru.

Sektor hostí

Vstupenky do sektoru hostí budou v den utkání v prodeji na pokladnách u vstupu do sektoru hostí (vstup 3)  Prodej bude zahájen 2 hodiny před výkopem, tedy v 18:15.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články