Kotel Slavie na Bohemce vyprodán! | SK Slavia Praha
Více

Kotel Slavie na Bohemce vyprodán!

PRAHA - Vstupenky do slávistického kotle v Ďolíčku, kde se slávisté představí v neděli 1. května, jsou vyprodané.
Slavia má na vršovické derby k dispozici 250 kusů vstupenek do sektoru hostů (sektor D). Cena jedné vstupenky je 150 Kč. Vstupenky do slávistického sektoru bude možné zakoupit pouze v Edenu, a to od středy 20. 4. 2016 od 13:00. Budou dostupné na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 (u trati).

Vzhledem k omezené kapacitě sektoru hostů na stadionu Bohemians mají přednostní právo na nákup vstupenky současní permanentkáři Slavie. Při nákupu vstupenky je proto nutné prokázat se platnou permanentkou, na jednu permanentku je možné koupit jednu vstupenku na zápas Bohemians – Slavia.

Prodej vstupenek bude další dny pokračovat v předprodeji vstupenek dle standardní otevírací doby (čtvrtek a pátek 12 - 18). V případě, že permanentkáři všechny vstupenky nevykoupí, budou v pátek 22. dubna nabídnuty do volného prodeje i dalším fanouškům Slavie.

Na pokladnách budou současně v prodeji také vstupenky na utkání s Teplicemi, které se koná v sobotu 23. dubna od 20:15.

Využijte výhodné akce

V rámci internetového předprodeje pak můžete využít mimořádné akce, zakoupit si balíček na poslední tři domácí utkání a získat slevu 15 %. Více informací si přečtěte v samostatném článku.


Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články