Slávisté odletěli do Portugalska | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odletěli do Portugalska

PRAHA/LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA - Sešívaní ve středu dopoledne odletěli do Portugalska. Ve městečku Vila do Conde jen pár kilometrů severně od Porta je ve čtvrtek čeká důležitá odveta třetího předkola Evropské ligy s klubem Rio Ave.
„Je to důležité utkání, soustředíme se jen na něj, protože chceme poskočit někam dál. Oba týmy jsou na podobné úrovni. Rozhodne, individuální kvalita a to, kdo udělá víc chyb,“ ví trenér Dušan Uhrin před odvetou. „Letí nás o dva hráče víc, abychom měli náhradu, kdyby se něco stalo, protože je to pro nás strašně důležitý zápas. Bereme i tři brankáře. Nesmíme nic podcenit,“ je mu jasné.

Jaký je zdravotní stav kádru? „Do Portugalska s námi neletí Dušan Švento, který teprve začal trénovat s týmem. Neletí ani Libor Holík, který se nevešel do nominace. Ruslan Mingazov má namožené tříslo a dlouhodobě zraněný je Lukáš Železník,“ objasnil trenér aktuální stav kádru.

Tým si do odvety věří. „Máme za sebou první poločas a uděláme maximum, abychom ten zápas zvládli. Samozřejmě to nebude nic lehkého. Kdyby to skončilo třeba 1:1, neměli bychom nic proti. Ale myslím, že je v našich silách zvítězit,“ dodává záložník Jasmin Ščuk.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články