VIDEO: Co popřejete Slavii do nového roku? | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: Co popřejete Slavii do nového roku?

PRAHA - S odchodem starého roku nastává čas k přáním do nadcházejícího rokuu. Co přejete Slavii právě vy?
Fanoušci měli možnost pronést svá přání Slavii ve videokoutku na naší prosincové akci Otevíráme Eden. Podívejte se ve videu, co třicítka našich příznivců přeje klubu, ale tak trochu i sama sobě. Úspěchy Slavie jsou totiž úspěchem nás všech. Spolu jsme silnější!

Pokud jste nestihli popřát na video, máte jedinečnou možnost popřát Slavii na Facebooku a pokud váš komentář s přáním získá od ostatních fanoušků nejvíce "lajků", získáte podepsaný kalendář na rok 2017!

Nezapomněli jsme ani na fanoušky na Twitteru! Stačí, když ke svému přání přidáte hashtag #spolujsmesilnejsi a získáte nejvíce retweetů. Poté se můžete také těšit na kalendář!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články