ONLINE: Slavia bojuje o tři body v Karviné | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje o tři body v Karviné

KARVINÁ – Sešívání se v rámci 23. kola vydali do Karviné, kde budou od 20:15 bojovat o tři důležité body, aby si nenechali na čele tabulky odskočit první Plzeň.
Trenér Jaroslav Šilhavý musel pro utkání v Karviné udělat vynucenou změnu v záložní řadě. Josef Hušbauer obdržel v derby svou čtvrtou žlutou kartu a odpykává si tak karetní trest. Po něm se naopak vrací na pravé křídlo Jan Sýkora, ve středu pole bude spolu s Antonínem Barákem operovat Jasmin Ščuk.

Změna se odehrála také v útoku. Na hrot se místo Milana Škody postaví Muris Mešanovič. Milana Škodu v týdnu trápily lehké zdravotní problémy, které mu nedovolí nastoupit od první minuty. V průběhu utkání ale může do hry zasáhnout.

Na marodce zůstává Dušan Švento, který podstoupil operaci kolene. Marko Alvir už po zranění kotníku trénuje individuálně na hřišti s míčem a v příštím týdnu už by se měl zapojit do tréninků s týmem.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Ngadeu – Sýkora, Ščuk, Barák, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků:
Kovář, Mingazov, van Buren, Tecl, Bořil, Bílek, Škoda



Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články