ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Dubaji se Zenitem

DUBAJ – První přípravné utkání na herním soustředění v Dubaji čeká sešívané od 16:00, Slavia se na stadionu Al Shabab Club utká s ruským velkoklubem Zenitem Petrohrad. Pikantní bude duel především pro Dannyho, který do Slavie zamířil právě do Zenitu.
Stejně jako v posledním přípravném duelu, také proti Zenitu nastoupí v brance Přemysl Kovář. Simon Deli a Jakub Jugas naskočí ve středu obrany, na krajích obrany pak dvojice Jan Bořil – Eduard Sobol. Premiérový start si ve středu zálohy připíše Ondřej Kúdela, kterého doplní Josef Hušbauer a Danny. Pravou stranu zálohy bude mít na starost Ruslan Mingazov, levou stranu záložní řady pak Jaromír Zmrhal. V útoku bude hrát Tomáš Necid.

Kvůli zdravotním problémům se naopak v zápase neobjeví Jan Sýkora a Tomáš Souček, v utkání ještě neuvidíme ani nováčka Ondřeje Koláře.

Sestava: Kovář – Bořil, Deli, Jugas, Sobol – Kúdela – Mingazov, Hušbauer, Danny, Zmrhal – Necid

Náhradníci: Otáhal – Tecl, Bucha, Ngadeu, van Buren, Stoch, Škoda, Frydrych, Hromada, Pokorný


Živý přenos:


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články