Danny, Necid, Sobol a Mingazov nebudou ve Slavii pokračovat | SK Slavia Praha
Více

Danny, Necid, Sobol a Mingazov nebudou ve Slavii pokračovat

Slávisté zahájili letní přípravu bez čtyř hráčů, kteří patřili do kádru v minulé sezoně. Necidovi se Sobolem končí hostování, ve Slavii nebude pokračovat ani Danny a Mingazov má svolení hledat si angažmá.

Odchovanci Tomáši Necidovi končí z tureckého Bursasporu roční hostování a Slavia neuplatní opci na trvalý přestup. Eduard Sobol se po strávené sezoně v Edenu vrací na Ukrajinu.

Ve Slavii nebude pokračovat ani portugalský záložník Danny. S vedením klubu se domluvil na předčasném ukončení smlouvy. Ruslan Mingazov pak má svolení hledat si nové angažmá a přípravu s A-týmem nezačne.

„Všem hráčům za jejich působení ve Slavii děkujeme. Tomáš Necid měl povedený vstup do svého třetího slávistického angažmá a na podzim pomohl Slavii důležitými góly. Danny svým příkladným a profesionálním chováním potvrdil, že právem patří mezi světové hráče. Rozhodně si působení hráče jeho formátu ve Slavii budeme pamatovat, stejně jako jeho krásný gól na hřišti Villarrealu. Přejeme hráčům jen to nejlepší v jejich dalších působištích,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

„Přeji všechno nejlepší klukům v kabině, celému klubu a budu Slavii nadále fandit! Děkuji také skvělým fanouškům. Rozhodně se se Slavií rozcházíme jako přátelé," vzkazuje Danny ke svému konci v klubu.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články