ONLINE: Šlágr kola v Plzni | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Šlágr kola v Plzni

Od 17:00 vyběhnou sešívaní do jednoho z klíčových soubojů jara. Na plzeňské půdě bude tým Jindřicha Trpišovského chtít ubránit a navýšit svůj šestibodový náskok.

Do utkání proti druhému celku tabulky nemůže trenér Jindřich Trpišovský počítat se zraněnými Janem Sýkorou, Murisem Mešanovičem, Stanislavem Teclem a Jakubem Hromadou. 

Oproti čtvrtečnímu duelu s Genkem tak vyrukoval trenér s jednou změnou v sestavě. Namísto Milana Škody, který v zápase Evropské ligy předvedl bojovný výkon a dostal se do řady příležitostí, nastoupí na hrotu útoku Peter Olayinka. Ten si tak připíše svůj osmý ligový start.

Mezi tyče se postaví slávistická jednička Ondřej Kolář. Obranu tvoří Vladimír Coufal a Jan Bořil na kraji a Michael Ngadeu-Ngadjui společně s Ondřejem Kúdelou ve stoperské dvojici.

Nad nimi bude v záloze operovat Tomáš Souček, Josef Hušbauer a Petr Ševčík na krajích podporovaní Jaromírem Zmrhalem a Miroslavem Stochem. Na hrotu se objeví již zmíněný Peter Olayinka.

Základní sestava: Kolář - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Coufal - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Ševčík, Stoch - Olayinka
Náhradníci: Kovář, van Buren, Deli, Škoda, Frydrych, Masopust, Král

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články