ONLINE: Od 17:00 na hřišti Plzně | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 na hřišti Plzně

Ve 14. kole FORTUNA:LIGY čeká sešívané od 17:00 utkání na hřišti Plzně. Na

Bezpečí branky Ondřeje Koláře chrání obranná čtveřice Vladimír Coufal, David Hovorka, Ondřej Kúdela a Jan Bořil. Na pozici defenzivního štítu operuje s kapitánskou páskou Tomáš Souček. Josefa Hušbauera s Nicem Stanciem na středu podporují na kraji zálohy Petr Ševčík a Peter Olayinka. Na hrotu pak je od začátku utkání Stanislav Tecl.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Ševčík, Stanciu, Hušbauer, Olayinka – Tecl 
Náhradníci: Kovář, van Buren, Provod, Škoda, Frydrych, Traoré, Masopust

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Sinobo Stadium, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články