Rondić odchází do Liberce, Vantruba míří do Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Rondić odchází do Liberce, Vantruba míří do Příbrami

Dvacetiletý útočník B-týmu sešívaných Imad Rondić opouští Slavii a přestupuje do severočeského Liberce. Brankář Martin Vantruba by měl na jaře hostovat v Příbrami.

Bosenský útočník Imad Rondić přestupuje do Slovanu Liberec. Dvacetiletý útočník vsítil na podzim ve čtrnácti zápasech třetí nejvyšší fotbalové soutěže osm branek a podle Jiřího Bílka, člena sportovního oddělení Slavie, do jehož gesce patří B-tým a hráči na hostování, je pro mladého útočníka správný čas na další na kariérní posun. „Imad Rondić přerostl úroveň našeho B-týmu a je potřeba, aby udělal další krok pro svůj rozvoj. Liberec v tomto případě vnímáme jako ideální destinaci," přibližuje člen sportovního úseku klubu.

Sešívaní podle Jiřího Bílka mohou za určitých podmínek získat Imada Rondiće zpět. „Jsme rádi, že jsme se s Libercem dohodli a podmínkách, které jsou výhodné pro všechny strany a díky kterým můžeme s hráčem za určitých okolností jednat o návratu do Slavie," říká bývalý obránce Slavie.

Slavii kromě Imada Rondiće opustí pro jarní část sezony i slovenský brankář Martin Vantruba, kterému skončilo půlroční hostování v Pohronie a na následující tři měsíce by měl být zapůjčen do Příbrami. „Martin Vantruba má povolení se připravovat v Příbrami, se kterou aktuálně finišujeme jeho půlroční hostování," říká Jiří Bílek.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články