ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar

V rámci 23. kola FORTUNA:LIGY čeká sešívané od 14:30 utkání na hřišti Slovácka. První soutěžní minuty za Slavii si odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě.

Na domácí vítězství proti Opavě se svěřenci Jindřicha Trpišovského pokusí navázat v Uherském Hradišti, kde je čeká od 14:30 souboj s domácím Slováckem. Trenérovi k dispozici není Petr Ševčík a Jan Bořil, který s týmem sice odcestoval, ale na poslední chvíli mu stejně jako Petru Ševčíkovi znemožnila start nemoc. Na levém kraji obrany jej nahradí Tomáš Holeš, kapitánskou pásku pak převezme Ondřej Kúdela. K utkání rovněž ještě není připraven Laco Takács, ačkoliv už se po zranění v průběhu týdne zapojil do tréninku s týmem.

Svůj soutěžní debut za Slavii si naopak po odpykání karetního trestu odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě. Po zranění je zpět i Júsuf Hilál, který je připraven na lavici náhradníků.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná ve 14:10.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Tomáš Holeš – David Zima – Lukáš Provod, Nicolae Stanciu, Oscar Dorley, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Uherském Hradišti, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Další články