Tomáš Wolf: videoanalytik a trenér mládeže | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Wolf: videoanalytik a trenér mládeže

Tomáš Wolf zastává ve slávistické akademii pozici asistenta trenéra u týmu U11, zároveň plní funkci videoanalytika pro rozbory utkání.

Tomáš Wolf ve Slavii zastává pozici asistenta trenéra už od sezony 2015/2016, kdy začínal u týmu U13, který vedl jako hlavní trenér Ondřej Jura a jeho druhým asistentem byl Jakub Glanc. V tomto složení realizačního týmu trénovali dva roky kategorii U13, a pro letošní sezonu se přesunuli ke kategorii U11, ovšem s jednou změnou. Jakub Glanc přešel ke kategorii U15 a do realizačního týmu přibyl trenér Jonathan Davies. Jonathan pochází z Anglie, a proto na své kolegy i hráče mluví jen v angličtině a i tím rozvíjí jejich přehled v tomto jazyce. 

Mimo trénování se Tomáš ve Slávistické akademii věnuje také videoanalytice a rozboru utkání. Jako videoanalytik se soustředí především na rozbor utkání, herních situací a individuálních výkonů hráče.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články