ONLINE: Od 18:00 v Ostravě, poprvé v základu Hellebrand | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 v Ostravě, poprvé v základu Hellebrand

Sešívané čeká od 18:00 utkání 29. kola FORTUNA:LIGY na hřišti Baníku Ostrava. V základní sestavě se poprvé představí Patrik Hellebrand.

Slávisté v předposledním, 29. kole základní části FORTUNA:LIGY zavítají na Městský stadion ve Vítkovicích, kde se utkají s Baníkem Ostrava.

Proti šestému týmu tabulky nasadí Jindřich Trpišovský poprvé od přestupu ze Slovácka v základní sestavě mladého záložníka Patrika Hellebranda. Postaví se na pravý kraj zálohy, který obvykle patří Lukáši Masopustovi. V záloze oproti minulému utkání nastoupí Ibrahim Traoré, který nahradí Tomáše Holeše. Na hrotu se pak od úvodních minut představí Petar Musa.

Utkání odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 17:30.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Zima, Jan Bořil – Petr Ševčík, Ibrahim Traoré – Patrik Hellebrand, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod – Petar Musa
Lavička: Přemysl Kovář, Tomáš Holeš, Stanislav Tecl, Ladislav Takács, Michal Frydrych, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články