Jakub Markovič bude hostovat ve Vlašimi | SK Slavia Praha
Více

Jakub Markovič bude hostovat ve Vlašimi

Talentovaný brankář Jakub Markovič stráví jarní část sezony na hostování bez opce ve Vlašimi, kde bude mít pravidelné herní vytížení.

Během podzimní části Jakub Markovič hostoval v Mladé Boleslavi. Devatenáctiletý talent za Středočechy odchytal tři utkání, jedno ligové a dvě v poháru. V jednom případě udržel čisté konto.

Pro jarní část FORTUNA národní ligy vypomůže rodák z Přerova Vlašimi, aktuálně sedmému týmu tabulky, kde bude hostovat bez opce. Brankářskou trojici ve Slavii utvoří Ondřej Kolář, Přemysl Kovář a Jan Stejskal, který za sešívané debutoval v úterním zápase 3. kola MOL Cupu proti Dukle (4:1). S A-týmem se připravuje i šestnáctiletý Matyáš Vágner.

Jakub Markovič přestoupil do Edenu v zimě 2016, premiéru za A-tým si odbyl 24. srpna 2019 při výhře proti Bohemians Praha 1905 4:0. V 18 letech se stal nejmladším brankářem historie, který ve svém prvním soutěžním duelu vychytal pro sešívané čisté konto.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články