ONLINE: Od 18:30 doma proti Opavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 doma proti Opavě

Sešívaní hrají v neděli od 18:30 domácí zápas 24. kola FORTUNA:LIGY proti Opavě.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského nastoupí do utkání se šesti změnami v základní jedenáctce oproti čtvrtečnímu zápasu s Rangers. 

Místo Ondřeje Koláře začne v bráně osmnáctiletý Matyáš Vágner. Na pozici pravého obránce nahradí Alexandera Baha Lukáš Masopust. Do sestavy se po jednozápasové pauze vrací David Zima, který v obranné dvojici hraje s Ondřejem Kúdelou, a Tomáš Holeš, který nahradí na pozici defenzivního štítu Jakuba Hromadu. Na pravé záloze začne Mick van Buren a na hrotu Jan Kuchta. Abdallah Sima nastoupí do utkání na levé straně zálohy.

Kvůli zdravotním potížím nemůžou nastoupit David Hovorka, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Peter Olayinka a brankáři Ondřej Kolář s Janem Stejskalem.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV, studio startuje v 18:00.

Sestava: Vágner – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil – Holeš – van Buren, Stanciu, Provod, Sima – Kuchta

Lavička: Kovář, Deli, Bah, Tecl, Dorley, Júsuf, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články