ONLINE: Od 17:00 pohárové derby v Edenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 pohárové derby v Edenu

Sešívaní v Edenu od 17:00 hrají čtvrtfinále domácího poháru proti Spartě. V útoku začíná Schranz. Přímý přenos můžete sledovat na ČT 2.

Pro 301. derby pražských S ve čtvrtfinále MOL Cupu udělal trenér Jindřich Trpišovský tři změny oproti nepovedenému duelu s Karvinou. Obranná pětice zůstává beze změny včetně Aleše Mandouse mezi třemi tyčemi.

Ve středu zálohy po boku Petr Ševčíka a Tomáše Holeše nastupuje Jakub Hromada. Ivan Schranz se z levého křídla přesouvá na hrot útoku a na levé straně tak začíná Peter Olayinka. Na lavičce jsou připravené zimní posily Maksym Talovjerov i Yira Sor.

Kvůli zranění chybí Jan Bořil. K zápasu ještě nejsou připraveni Ondřej Kúdela, David Hovorka a Lukáš Provod. Kvůli zdravotním problémům do derby nezasáhne ani Lukáš Masopust.

Sestava: Mandous - Bah, Ousou, Kačaraba, Plavšić - Hromada, Holeš - Lingr, Ševčík, Olayinka - Schranz
Lavička: Kolář, Talovjerov, Tecl, Sor, Madsen, Traoré, Krmenčík

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici ČT 2, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rekord v návštěvnosti, 6216 fanoušků na derby žen ve Fortuna Areně

29. 4. 2024
Během minulého víkendu se fotbalistky Slavie mohly radovat nejen z vítězství 4:1 v derby proti Spartě, ale také z historického okamžiku na tribunách Fortuna Areny, kde byl stanoven nový rekord v návštěvnosti nejvyšší ženské fotbalové soutěže.

Nový HALFTIME. Zafeiris, Odbor přátel i šéfova dcera

29. 4. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpověď poskytla i Jana Kolářová, dcera Jaroslava Tvrdíka.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

29. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články