ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v Edenu se Slováckem

Slávisté v rámci třetího kola nadstavby hostí v Edenu čtvrté Slovácko. Do sestavy se vrací Ousou, Plavšić a Sor.

Pro utkání třetího kola nadstavby proti Slovácku udělal trenér Jindřich Trpišovský pět změn oproti utkání s Plzní. Vedle Ondřeje Kúdely nastupuje ve stoperské dvojici Aiham Ousou. Na pravém kraji obrany hraje Ivan Schranz, Alexandera Baha nepustí do zápasu zdravotní problémy.  Podporu Stanislava Tecla z křídelních prostorů zajišťují Yira Sor s Davidem Juráskem. Po hrotem tvoří Srdjan Plavšić.

Ze zdravotních důvodů chybí Alexander Bah, Lukáš Provod, Lukáš Masopust, Jan Bořil, a Michael Krmenčík. Petera Olayinku vyřadila nemoc. 

Utkání začíná v 19:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport. Vstupenky jsou k dispozici na pokladnách i online.

Sestava: Mandous – Schranz, Ousou, Kúdela, Oscar – Holeš, Hromada – Sor, Plavšić, Jurásek – Tecl
Lavička: Kolář, Samek, Fila, Ševčík, Traoré, Kačaraba, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články