Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus | SK Slavia Praha
Více

Denis Alijagič přestupuje do Olympiakosu Pireus

Denis Alijagič míří do Řecka, jeho novým působištěm bude Olympiakos Pireus. Slavia se s úřadujícím řeckým mistrem dohodla na přestupu.

„Denis Alijagič vyjádřil velké přání odejít do ciziny. Vzhledem k tomu, že přišla velmi zajímavá nabídka a hráč neměl hlavu nastavenou na to, aby se popral o pozici ve Slavii, rozhodli jsme se ho uvolnit. Součástí transferu je i vyšší procentuální podíl na případném dalším Alijagičově přestupu,“ říká sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

Mládežnický reprezentant během podzimní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v dresu Vlašimi za čtrnáct utkání jedenáctkrát skóroval a byl nejlepším podzimním střelcem soutěže. Svými výkony zaujal trenérský tým Jindřicha Trpišovského a s prvním týmem Slavie v lednu zamířil na portugalské soustředění do Algarve. Pro jarní část si Alijagič vybral hostování v Liberci.

Pod Ještědem si ale místo v základní sestavě nevybojoval, nastoupil do pěti utkání bez vstřeleného gólu. Čtyři starty přidal za libereckou rezervu, kde zapsal do statistik dvě branky.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články