Mistryně zahájily přípravu s novým trenérem | SK Slavia Praha
Více

Mistryně zahájily přípravu s novým trenérem

Slávistické mistryně zahájily letní přípravu na novou sezonu. Poprvé je vedl nový trenér, bývalý fotbalista Slavie - Karel Piták.

Fotbalistky Slavie zahájily letní přípravu v novém složení realizačního týmu a několika změnami v kádru. Hlavního trenéra Michala Kolomazníka vystřídal bývalý fotbalista a legenda Slavie Karel Piták, asistentkou trenéra zůstává Blanka Pěničková, novým trenérem brankářek je další ze zvučných jmen českého fotbalu - Michal Špit, na pozici kondičního trenéra pokračuje Lukáš Stránský.

V přípravě na novou sezónu čekají naše fotbalistky přípravná utkání, kde nastoupí proti výběru chlapců U16 Viktoria Žižkov, ABC Braník a Slavoj Vyšehrad, z ženských týmů změří síly se na domácí půdě španělským Realem Madrid, maďarským Gyorem a rakouský týmem Sturm Graz. První mistrovské utkání je na programu 20.8. na hřišti Dukly Praha.

S týmem se rozloučila dvojce ukrajinek Roksalana Kravčuk, Iryna Kotiaš, norka Kristin Haugstad a tunisanka Chirine Lamti, profesionální kariéru ukončila po devatenácti letech ve Slavii Veronika Pincová. O dalších změnách v kádru vás budeme informovat.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články