Soupeř ukázal kvalitu, obou gólů je ale škoda | SK Slavia Praha
Více

Soupeř ukázal kvalitu, obou gólů je ale škoda

V utkání dokázala chytit několik velkých šancí soupeře a dlouho držela slávistky v zápase, na zisk bodů to ale nestačilo. Brankářka Olivie Lukášová i přes prohru s Wolfsburgem chválila výkon celého týmu i podporu diváků v Edenu.

Jak výsledek bezprostředně po zápase hodnotíte?
„Ukázaly kvalitu, jsou topový tým. Ne nadarmo jsou tam, kde jsou, myslím si ale, že jsme byly hodně kompaktní a ubránily většinu šancí Wolfsburgu. Je jen škoda, že jsme dostaly ty dva góly. Při druhé brance tam jejich hráčka byla sama, při té první jsme se špatně navázaly. Je to škoda, myslím si ale, že jsme podaly skvělý výkon."

Navíc jste si vypracovaly šance, zápas nebyl na jednu branku. Je alespoň to podle vás pozitivum?
„Určitě ano. Zápas byl nahoru dolů, my si vytvořily pár šancí, v prvním poločase jsme mohly dát gól z rohu. Je škoda, že to tam nepadlo."

Co říkáte na atmosféru v Edenu?
„Chtěla bych moc poděkovat divákům, jsem strašně ráda, že přišlo tolik lidí. Bylo to skvělé, celý zápas nás hnali kupředu, za což jsem strašně ráda."

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články