B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem

V neděli slávistický B-tým vyzve v rámci 16. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na domácí půdě od 10:15 Táborsko. Slávisté odehrají poslední zápas ve F:NL v podzimní části.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma poslední kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v podzimní části. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Táborsko, se kterým se utkají v neděli 13. listopadu od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisté s Táborskem změřili síly už v rámci druhého kola tohoto soutěžního ročníku. Na půdě Táborska skončilo utkání remízou 1:1, kdy se v 54. minutě prosadil Kopáček.

Táborsko se v současné době nachází na devátém místě tabulky s devatenácti body. Sešívaní mají na svém kontě bodů patnáct a náleží jim poslední, šestnáctá příčka.

Slávistický B-tým se v minulém kole popral o cenou remízu na půdě druhé Líšně. „Prvních 25 minut jsme odehráli svěže a aktivně. Domácí měli nějaký záměr, dali nám prostor, abychom do něj hráli. Byly tam nějaké situace, třeba povedená střela z voleje Jakuba Kopáčka, ale do nějaké velké šance náš Líšeň nepustila, což se dalo očekávat, protože kdyby nebylo zápasu s Prostějovem, kde dostali tři góly, tak je to nejlépe bránící tým. S pokorou bereme bod, má pro nás velkou váhu. Dokázali jsme s tak mladým mužstvem konkurovat zkušeným hráčům a obstát i ve spoustě defenzivních situacích, z toho máme radost,“ komentoval po utkání remízu trenér Marek Jarolím.

Táborsko si v posledních třech zápasech připsalo dvě remízy a jednu výhru. O tu se postarali svěřenci trenéra Romana Nádvorníka doma s rezervou Olomouce.

Utkání s Táborskem můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

Zápas s Plzní bez bariér

14. 5. 2024
Druhý domácí zápas FORTUNA:LIGA FINÁLE proti Plzni se ponese ve znamení květnového tématu klubové společenské zodpovědnosti, a to "bez bariér".

Dorostenci porazili Boleslav, 11 vítězství v řadě pro U17

14. 5. 2024
Starší dorostenci zvládli těžké utkání s Mladou Boleslaví a vyhráli 4:3. Také U17 porazila stejného soupeře a má 11 vítězství v řadě. Kluci z U11 získali na turnajích zlaté a bronzové medaile. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

MATCHDAY pohár žen: Oops! We did it again!

13. 5. 2024
Slávistky triumfovaly v domácím poháru potřetí v řadě a potvrdily zisk double! Ve Velkém Meziříčí zvítězily nad Slováckem po brankách Michaely Khýrové a Diany Bartovičové 2:0. Nechte se vtáhnout do pohárové atmosféry zápasu i pozápasových oslav s novým MATCHDAY.

Další články