Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie, vedoucí tým 1.ligy žen, čeká už ve středu 23.11. od 18:45 hodin třetí utkání základní skupiny Ligy mistryň. Na stadionu v Mladé Boleslavi vyzvou rakouského mistra St. Pölten. Přijďte podpořit naše fotbalistky, nebo sledujte utkání v přímém přenosu.

Aktuálně první tým rakouské ligy změří síly se Slavii již po několikáté, rakouský tým je pravidelným soupeřem našich fotbalistek v letní, či zimní přípravě. Rakouské mistryně zatím jako slávistky nezískaly v základní skupině ani bod, čeká nás tak velmi zajímavé a vyrovnané utkání, kdy se bude bojovat o první vítězství ve skupině od první do poslední minuty. St. Pölten prohrál s italským AS Řím na domácí půdě 3:4 a na půdě německého Wolsburgu dokonce 0:4. Vstupenky na utkání můžete zakoupit v online prodej Ticketportalu, nebo v den utkání na pokladnách stadionu (platba možná pouze v hotovosti), více info zde.

“Všechny se na zápas moc těšíme! V týmu panuje velmi dobrá nálada, kterou chceme přenést do zápasu a konečné vyhrát! St. Pölten je bojovný tým, který dobře brání, určitě nás čeká vyrovnaný zápas, věřím ale, že i díky podpoře fanoušků uspějeme,“ těší se záložnice Franny Černá, která zatím nastoupila ve všech zápasech Ligy mistryň v základní sestavě.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články