Slavia přivádí posily nejen na trávník | SK Slavia Praha
Více

Slavia přivádí posily nejen na trávník

Představenstvo Slavie rozšiřuje Yansong Liu a Martin Říha. Do dozorčí rady SKS byli nominování Marek Beitl a Meng Li. Od nového roku se stane manažerem zodpovědným za činnost A-týmu Přemysl Kovář.

Novými členy představenstva SK Slavia Praha se stali Yansong Liu, strategický ředitel CITIC Europe Holdings (majoritní akcionář klubu), a Martin Říha, dosavadní generální sekretář SKS.

Do dozorčí rady SKS na pozici místopředsedy majoritní akcionář nominoval Marka Beitla, investičního ředitele CITIC Europe Holdings, a na pozici člena dozorčí rady Meng Li, ředitelku kanceláře předsedy představenstva CITIC Europe Holdings.

Cílem pro příští rok je získat jeden z pohárů – mistrovský titul nebo pohár MOL Cup. Obě pozice jsou klíčové pro postup do předkol evropských soutěží – Ligy mistrů a Evropské ligy.

„Jsem si vědom toho, že je to velmi ambiciózní cíl v těžké konkurenci našich soupeřů a posílit proto musíme nejen v rámci A-týmu, ale také v rámci managementu SKS,“ říká Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SKS.

Doplnění představenstva umožní částečné přerozdělení kompetencí mezi jednotlivými členy představenstva.

Yansong Liu bude mít na starosti zejména vztahy s majoritním akcionářem. Martin Říha ke své stávající pravomoci generálního sekretáře bude nově odpovědný za klíčové projekty a dlouhodobý rozvoj Slavie.

Klub posílí i na dalších manažerských pozicích. Manažerem odpovědným za činnost A-týmu SKS se s účinností od 1. 1. 2023 stane Přemysl Kovář.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články