V DOPROVODU. Nový podcast Lukáše Provoda | SK Slavia Praha
Více

V DOPROVODU. Nový podcast Lukáše Provoda

Na startu jarní části sezony jsme pro vás připravili překvapení. Nový podcast reprezentačního záložníka Lukáše Provoda V DOPROVODU. Ať se líbí, slávisti!

„Myšlenka vlastního podcastu vznikla jednoduše. Sám mám podcasty moc rád, poslouchám jich celou řadu. Přijdou mi jako skvělá platforma, na které se toho o hostovi dozvím mnohem víc než z krátkých rozhovorů. Druhou motivací bylo, že jsem si sám chtěl vyzkoušet roli moderátora, nebýt stále jen dotazovaný,“ vysvětluje Lukáš Provod a prozradil i pilíře, na kterých bude V DOPROVODU stát.

„Cílem mého podcastu je přiblížit širší veřejnosti zajímavé příběhy a osoby. Hvězdné spoluhráče i lidi, kteří nejsou vždy v popředí, v záři reflektorů, ale bez kterých by fotbalista a fotbal jako takový nemohl fungovat.“

Premiérovým hostem prvního dílu byl loučící se brankář Přemysl Kovář. Majitel čtyř mistrovských titulů, duše slávistické kabiny, trojnásobný vítěz českého poháru. Srdcař, který se chystá na novou roli ve Slavii. Takřka osmdesát minut dlouhé povídání vzniklo během soustředění v portugalském Algarve.

„Před natáčením prvního dílu jsem byl lehce nervózní, hlavně z toho, jak mi to půjde. Ale nemohl jsem si vybrat lepšího prvního hosta než Přemu, který je skvělým řečníkem. Nakonec jsem si celé natáčení moc užil," uzavírá Provod.

Premiérový díl nového slávistického podcastu Lukáše Provoda naleznete od sobotních 20:00 na Spotify, Google podcast, Apple podcast a YouTube Slavia TV.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články