Sešívaní jsou podle Fortuny favority na zisk titulu! A co koruna pro krále střelců? | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní jsou podle Fortuny favority na zisk titulu! A co koruna pro krále střelců?

Fanoušci se konečně dočkali, jarní část FORTUNA:LIGY je tady! Slávističtí borci se během ní opět chystají napsat úžasné příběhy. Přinesou díky nim další zábavné a zajímavé momenty svým příznivcům i bookmakerům ve Fortuně. Jde o sázkovou kancelář s ohromnou tradicí. A Premium partnera Slavie.

Slavia – největší adept na titul

Podívejme se nejprve na nabídku s kurzy, která přísluší největším aspirantům na zisk mistrovského titulu ve FORTUNA:LIZE. Před startem aktuálního ročníku bylo Fortunou jako hlavní favorit určeno mužstvo Slavie. Na sešívané se dalo vsadit v kurzu 1.7. Následovala Sparta s kurzem 3.15 a Plzeň s kurzem 7.

V průběhu podzimní části sezony se kurzy dost měnily. Třeba u Sparty se vyšplhal až na cifru 45, u sešívaných vystoupal kurz maximálně na hodnotu 2.1. Jednalo se o moment po utkání na půdě Viktorie, které vyhrála Plzeň. Ale ani po tomto duelu nezůstaly věci na svém místě. Slávisté předvedli v závěru podzimu dokonalý finiš. Plzeňští několik bodů poztráceli, a tak se kurzy zase rozhýbaly do zajímavých směrů.

A jak je bookmakeři ve Fortuně určili před startem jarní fáze ročníku? Slavia je zase zpět na svém kurzu – 1.7! Sešívaní mají opět podle odborníků na kurzy největší šanci, že urvou mistrovský titul. Jsou na tom i lépe než vedoucí Plzeň, která vlastní kurz 2.4. Jak je na tom Sparta? Ta je hodně v záloze s kurzem 11.

Za největšího favorita na zisk mistrovského titulu považuje Slavii i Roman Kovařík. Argumenty k této predikci si můžete přečíst v analýze experta Fortuny. Poslechnout si můžete také názory na slávistickou jízdu v prvním sázkařském podcastu v České republice – To nemá kam.

Tecl a van Buren bojují o korunu krále střelců

Neskutečné story napsali během podzimních kol útočníci Stanislav Tecl a Mick van Buren! Oba měli famózní formu. V souvislosti se zkušenými forvardy se bavíme o sázce FORTUNA:LIGA-nejlepší střelec.

Před startem jara má Stanislav Tecl na svém kontě 9 tref. To je druhý nejlepší počin. Tecl je s kurzem 6 třetím největším adeptem soutěže na zisk trofeje pro krále střelců! Na podzimní trefy potřeboval jen 817 minut. Za 15 podzimních ligových zápasů vypálil na brány soupeřů 24 ran, 16 z nich letělo mezi tři tyče. Tecl má tak fantastickou 37.5% úspěšnost střeleckých pokusů, a to je naprosto odskočený údaj! Útočník pálí hlavně v domácí Fortuna Areně, kde se často sveze s ofenzivní slávistickou smrští.

Jak jsme už zmínili, nejedná se o jediné slávistické želízko v ohni. Mick van Buren během podzimu nasázel také 9 gólů, s aktuálním kurzem 6 je v kurzové nabídce nejlepších střelců na stejné pozici jako kolega Tecl. Nizozemský bombarďák strávil první polovinu základní části FORTUNA:LIGY na severu v Liberci. Nyní už je opět členem sešívané skvadry. Van Buren si v týmu Slovanu, který je v tabulce v dolní polovině a hraje odlišným stylem než Pražané, počínal báječně. Jeho úspěšnost střelby se vyšplhala na víc než 28 % a už nyní zažívá gólově nejlepší sezonu v nejvyšší soutěži!

Tak kdo s koho? Který útočník Slavie nasbírá v jarní části víc branek? A stane se jeden z nich králem kanonýrů? Vsaďte si u Fortuny!

Speciální kurzy

Ve Fortuně, která je Premium partnerem Slavie, najdete rovněž několik zcela unikátních sázkových příležitostí! Dvě se týkají předchozích příběhů, a sice že sešívaní vyhrají titul a Stanislav Tecl se stane nejlepším kanonýrem. Na to si lze před startem jara vsadit v kurzu 8.80. V ještě nabušenějším kurzu 18 si pak můžete vsadit i na to, že Tecl nastřílí nejvíc gólů, slávisté jich zároveň v základní části dají aspoň 100 a urvou zlato!

Na tiket se dá hodit také tip na to, že svěřenci Jindřicha Trpišovského získají double – zvítězí ve FORTUNA:LIZE i v domácím poháru – v kurzu 3.75! A co takhle ještě jeden zákusek na závěr? U Fortuny najdete v kurzové nabídce i zajímavé specialitky, a to díky sekci Stane se v roce 2023. Jedna z nich se může týkat i Slavie. Jde o sázku na to, že Cristiano Ronaldo, který nyní působí ve spřáteleném klubu Al-Nassr, odehraje zápas ve FORTUNA:LIZE. Kurz? 1 111:1!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články