ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Jablonci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Jablonci

Sešívaní hrají v neděli od 15:00 první ligový zápas roku 2023 v Edenu proti Jablonci. Jakou sestavu vybral trenérský tým?

V bráně začíná Ondřej Kolář. Na pravé straně obrany nastoupí po dlouhé pauze Ivan Schranz. Aiham Ousou a Eduardo Santos tvoří stoperskou dvojici, obrannou čtveřici doplní David Jurásek. V záloze hrají Jakub Hromada, Petr Ševčík, Václav Jurečka, Ondřej Lingr a Peter Olayinka. Na hrotu operuje Stanislav Tecl.

Zdravotní problémy nepustí do hry Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Tarase Kačarabu, Lukáše Masopusta a Davida Pecha.

Sestava: Kolář – Schranz, Ousou, Santos, Jurásek D. – Hromada, Ševčík – Jurečka, Lingr, Olayinka – Tecl
Lavička: Mandous, Ogbu, van Buren, Provod, Oscar, Douděra, Ewerton, Hronek, Traoré, Jurásek M., Kričfaluši

Zápas začíná v Edenu od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články