MATCHDAY. Za kulisy remízy v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy remízy v Teplicích

Svěřenci Jindřicha Trpišovského poprvé v jarní části sezony ztratili body, v Teplicích remizovali 1:1. Podívejte se ve čtvrtém dílu nového slávistického formátu MATCHDAY mapujícího soutěžní duely SKS, jak to Na Stínadlech v sobotu probíhalo.

Ligová šňůra osmi vítězných duelů v řadě v sobotu skončila. Na bleskový úder Vachouška ze 3. minuty odpověděl z pokutového kopu Stanislav Tecl, Mick van Buren z penaltového puntíku úspěšný nebyl.

V MATCHDAY vám ukážeme, jaká byla v kabině nálada o půli. Co říkal po utkání Tomáš Holeš, který do zápasu vyběhl po pěti měsících a deseti dnech.

Dozvíte se, jak si teplické hostování užívá senegalský útočník Babacar Sy a jaký dojem si odnesl ze svého premiérového startu v nejvyšší soutěži.

A také uvidíte skvělé slávistické fanoušky, kterých do Teplic dorazilo několik stovek a krom úžasné podpory po konci duelu uklidili svůj sektor.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Zažít jednou plný Eden? Největší motivace

26. 7. 2024
Antonín Kinský po prodloužení smlouvy hovořil v rozhovoru o důvěře od trenérů, chemii v brankářském kolektivu i atmosféře plné Fortuna Areny. Vidině, která jej poháněla v těžkých časech.

Slávistky proti německému Wolfsburgu

26. 7. 2024
Fotbalistky po dvou vítězných zápasech v přípravě čeká velká výzva a to německé vícemistryně z uplynulé sezony, Wolfsburg. Utkání se hraje v sobotu 27. července od 14:00 ve sportovním areálu Calberlah.

Desítka z Edenu s Davidem Šrámkem

26. 7. 2024
Po Jaroslavu Tvrdíkovi, který byl prvním hostem nového formátu Desítka z Edenu, usedl před kamery Slavia TV provozní ředitel David Šrámek.

Další články