MATCHDAY. Na jihu Čech první jarní prohra | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Na jihu Čech první jarní prohra

Slávisté poprvé od 9. října nevstřelili v ligovém střetnutí branku a v Českých Budějovicích prohráli 0:1. V šestém dílu formátu MATCHDAY mapujícího soutěžní duely SKS uvidíte, jak nedělní duel na Střeleckém ostrově probíhal.

Ukážeme vám, jak probíhala cesta slávistických fanoušků, kteří na utkání cestovali z Edenu vlakem a z budějovického nádraží pochodovali směr stadion.

Před výkopem utkání jsme zpovídali slávistickou ikonu Jiřího Lercha, současného asistenta v Dynamu. Mistr ligy z nezapomenutelné sezony 1995/96 a semifinalista Poháru UEFA, který sešívaný dres navlékal osm let, se podělil o nejsilnější vzpomínku na Františka Cipra a zavzpomínal také na zesnulého spoluhráče Martina Pěničku.

Vezmeme vás do kabiny před utkáním i na poločasovou přestávku a své dojmy ze zápasu, který rozhodla branka Quadriho Adedirana v 68. minutě, prozradí Mick van Buren, který si představoval povedenější návrat do svého bývalého působiště.

Ať se nový MATCHDAY líbí slávisti a těšíme se na vás v sobotu v Edenu, kde od 18:00 přivítáme druhou Plzeň.



Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články