ONLINE: Od 18:00 venku proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 venku proti Liberci

Slávisté hrají od 18:00 poslední zápas před reprezentační přestávkou. V Liberci poprvé na jaře nastupuje od první minuty Lukáš Masopust.

Oproti minulému utkání udělali trenéři dvě změny. V základní sestavě pro utkání v Liberci je poprvé na jaře Lukáš Masopust, který bude mít na starosti pravý kraj obrany za Davidem Douděrou. Od první minuty nastupuje také autor vítězného gólu proti Plzni Ondřej Lingr.

Kvůli zdravotním problémům nejsou trenérovi k dispozici David Hovorka a Lukáš Provod. Ivan Schranz chybí kvůli žlutým kartám.

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Holeš, D. Jurásek – Douděra, Oscar, Lingr, Ševčík, Olayinka – Tecl
Lavička: Mandous – Ousou, Zafeiris, van Buren, Jurečka, Bořil, Hronek, Hromada, Traoré, Kačaraba, M. Jurásek

Zápas začíná od 18:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články