Vysoká výhra žen nad Baníkem Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Vysoká výhra žen nad Baníkem Ostrava

Fotbalistky Slavie porazily v sobotu v rámci 13. kola 1.ligy žen doma v Horních Měcholupech Baník Ostrava 10:0. Čtyři branky vstřelila Marjolen Nekesa!

Slávistky si zastřílely a ve 13.kole 1.ligy žen nasázely Baníku Ostrava neoblíbenou desítku. V zápase se blýskla Marjolen Nekesa, která se v prvním poločase stihla trefit hned čtyřikrát. Dvě branky přidala Haleigh Stackpole, která se po svém příchodu do Slavie trefila již potřetí, dvě další branky vstřelila Michaela Khýrová a po jedné brance přidala do konečného výsledku Tamara Morávková a ve své premiéře ve slávistickém dresu i posila týmu Channing Foster.

„Výhra nad Ostravou pro nás byla velmi důležitá, protože za týden nás čeká derby se Spartou a bylo potřeba se dobře naladit, což se nám podařilo. Celý zápas jsme měly pod kontrolou, zvládly jsme vstřelit 10 branek a k tomu si vypracovat spoustu dalších brankových šancí. Teď je potřeba přenést tu dobrou náladu do celého týdne a dobře se připravit na zápas, který nás čeká. Věřím, že i příští týden se budeme po zápase společně radovat z výhry. Jsem moc ráda, že se mi podařilo vstřelit dvě branky a tím přispět týmu k vysokému vítězství,“ říká po výhře Michaela Khýrová.

„Myslím, že to byl skvělý zápas, začaly jsme dobře, hrály jsme podle našich představ a branky v úvodu utkání nám pomohly mít hru po celou dobu pod kontrolou. Jsem spokojena s góly, které jsem dala, ale šťastnější z vítězství a našeho výkonu jako týmu. Nyní se soustředíme na nadcházející derby, které nás čeká příští víkend,“ zhodnotila zápas střelkyně čtyř branek Marjolen Nekesa.

Už příští neděli 26.3. čeká fotbalistky Slavie derby žen od 14:00 v epet Aréně, v přímém přenosu O2 TV Sport! Přijďte podpořit naše fotbalistky v boji o čelo ligové tabulky, vstupenky jsou v prodeji.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články