Přijďte s dětmi 20. dubna na nábor | SK Slavia Praha
Více

Přijďte s dětmi 20. dubna na nábor

Blíží se nábor do slávistické mládežnické akademie. Nábor proběhne 20. dubna od 17:00 v Horních Měcholupech ve spolupráci s partnerskými kluby a je určený pro děti narozené v letech 2012 - 2018.

Blíží se tradiční jarní nábor do slávistické akademie. Nábor proběhne 20. dubna v tréninkovém centru v Horních Měcholupech od 17:00.

Letošní nábor je určený pro kluky i holky narozené v letech 2012 – 2018. Děti, které se náboru zúčastní, budou vybrány do struktur mládežnické akademie SK Slavia Praha, což znamená, že se zapojí přímo do prvních týmů SK Slavia Praha a nebo budou vybrány do našich partnerských klubů, se kterými akademie rozšiřuje spolupráci ve výchově mladých talentů. Více o spolupráci s partnerskými kluby.

Nábor v Horních Měcholupech je na programu od 17:00. Přijďte na nábor s předstihem, alespoň 30 minut, ať se všichni účastníci stihnou bez problému zaregistrovat a v 17:00 můžeme nábor oficiálně zahájit.

Slávistická školička pro ty nejmladší probíhá formou her a zaměřuje se na všeobecnou pohybovou průpravu. Neváhejte přivést v dubnu své malé ratolesti na nábor do Slávistické akademie!

Kontaktní osobou pro školičky i nábor je šéftrenér přípravek Kryštof Herold na tel: +420 608 871 174 nebo e-mail: krystof.herold@slavia.cz

Jak se přihlásit na nábor?

Pro lepší organizaci náboru do Akademie SK Slavia Praha i Fotbalové školičky je třeba, aby každý zájemce vyplnil níže uvedený registrační formulář. Díky tomu budeme mít přehled o předběžných počtech dětí i jejich věku. Po odeslání registračního formuláře vám zpět přijde potvrzovací email.

Uzávěrka registrací na nábor do mládežnické akademie bude ve čtvrtek 20. dubna ve 12:00.

Náboru se lze zúčastnit bez nutnosti registrace. I po uzavření registrací je možné na nábor přijít, ale je třeba počítat s delším čekáním na zapsání.

Registrační formulář a více informací o náboru zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články